ERC no fa una valoració positiva de l’acord de Govern

Xavier Ponsdomènech, alcaldable per ERC, no fa una valoració positiva del pacte Junts per Calella i PSC. Però pel que més està sorprès és per les declaracions de l’equip guanyador de les eleccions en què afirmen que ‘ERC no va aportar res a la trobada entre els dos’.

Els republicans no veuen amb bons ulls el pacte entre Junts per Calella i PSC perquè ‘no s’adiu als valors de justícia, honestedat i respecte a les llibertats polítiques i socials’.

La valoració que fem no és positiva, però sobretot el que ens ha sobtat més és veure les declaracions de la Montserrat Candini. Les manifestacions que ha fet a la roda de premsa però també, des del seu grup municipal a les xarxes socials, dient que nosaltres no vam aportar res a la trobada de dilluns. Ben bé no va anar així.

En relació a aquestes acusacions, ERC manifesta que l’eslògan de campanya ‘Som el canvi’ no es cap impediment per plantejar línies d’entesa o de treball conjunt. I que Junts per Calella no ha tingut aquesta voluntat.

Amb menys de 48h, s’ha resolt tot el que nosaltres vam percebre en aquella reunió: que no hi havia interès a fer cap mena de ben entesa amb ERC. I que, el pacte amb els socialistes ja estava cuinat, de feia dies.

D’altra banda, des d’ara fins al dia 15 de juny, quan s’escull Alcaldessa, Pondomènech no descarta seguir parlant amb la resta de partits. I explica, que des de l’oposició tindran més oportunitats, que els darrers anys, d’incidir en el que es decideixi des del Govern que es troba en minoria.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

 1. Miquel Esquirol ha dit:

  ERC no vol pactar.
  Vol substituir el mon o espai convergent.
  Si Pdcat pacta amb PSC, es un pacte antinatura amb els del 155.
  Si pacten ells, és un pacte d’esquerres!!!
  uff, com és la política. La vella Política d’alguns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *