ERC renova executiva i escull Ojer com a president

Òscar Ojer, arxiu

La secció local d’ERC de Calella ha renovat l’executiva, recuperant Òscar Ojer per a la presidència del partit. Ja ha ostentat el càrrec i ara succeeix a Pilar Rocafort, que es manté dins l’aparell com a secretaria de Política Municipal. La nova executiva incorpora cares noves i donarà entrada a un representant de les JERC de Calella -seran les joventuts republicanes qui l’escullin- i a tres independents que faran les funcions d’assessors.

Òscar Ojer torna a liderar ERC de Calella. L’assemblea local del partit republicà va fer-li confiança plena en la reunió que va tenir lloc dijous passat, i de la qual en resulta una nova executiva que manté a persones de pes i presenta algunes novetats.

En aquesta nova etapa, la secretaria d’Organització recau en Jordi Sitjà, i en la de Finances continua Francesc Noguera. La ja ex presidenta local d’ERC, Pilar Rocafort, és la responsable de l’àrea de Política Municipal, mentre que per a Imatge i Comunicació es dóna entrada a Esteve Sebastià, suplent de la candidatura de Cristina Gómez a les eleccions municipals del passat maig. Una altra incorporació a l’executiva és Montserrat Laliga, que s’ocupa de la secretaria de la Dona i Dinamització. Hi ha dues vocalies, per a Miquel Pérez -suport tècnic municipal- i Carles Sànchez -relacions amb les entitats-. Com a principal novetat, però, en aquesta nova etapa les JERC de Calella estarà representada a l’executiva local del partit -encara s’ha d’elegir la persona que ocuparà aquesta cadira- i hi ha tres independents: persones externes al partit que faran les funcions d’assessors.

El president d’ERC de Calella, Òscar Ojer, ha explicat a Ràdio Calella quins són els objectius que es fixen de cara als propers anys. “El principal és explicar què fem: segurament es desconeix tota la feina que es fa des del Grup Municipal o des del partit, com de qui ens representa als consells. Volem explicar la feina que es fa i també dinamitzar el partit, que en aquests anys de tanta activitat electoral ha quedat una mica aparcat”, ha declarat Ojer a Ràdio Calella TV.

Òscar Ojer ha presidit el partit en dues etapes anteriors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *