Aquestes festes es podrà comprar el llibre solidari de poemes nadalencs de Josep Miracle

Aquest divendres, a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, es presenta el llibre de poemes «Amb un sarró d’estels» del calellenc Josep Miracle. És un poemari de sonets nadalencs que es presenta a dos quarts de vuit, en un acte conduit per Assumpció Ortet.

11-12_Cartell_Sarra3_EstelsEl llibre és un aplec de totes les composicions de les felicitacions nadalenques familiars que Miracle ha escrit per festes per enviar-les als seus amics i familiars. Hi ha uns 37 poemes. El pròleg ha estat escrit per Joan Ferrer.

Josep Miracle ha explicat d’on prové el títol del llibre: “Jo tinc una imatge d’un angelet -que també figura a l’interior del llibre- que porta un sarró. I sempre m’havia agradat. Sempre m’havia fet il·lusió i sempre me l’he guardat. Ja de petit ja la tenia.  Després a un company de la feina que és dibuixant i fa còmics li vaig demanar si me la podia arreglar, que hi estripés el sarró i n’hi fes caure estels, perquè així tenia pensat el tol per al poemari que estava acabant d’escriure. Em va dir que si, i a  més, em va fer una altra cosa“.

I aquesta altra cosa que el dibuixant va fer va ser canviar la cara de l’angelet i pintar-hi una imatge de la cara del mateix Josep Miracle quan tenia uns sis anys.

El llibre té també la seva vessant solidària perquè tota la recaptació de la venda del llibre anirà destinada a Càritas Parroquial.

El llibre es podrà comprar, a un preu de 10€, el divendres a la presentació que es fa a la Capella de Sant Quirze i santa Julita, i durant totes les festes es podrà trobar a la Pastisseria l’Obrador del carrer Bruguera, a Regals Marina del carrer Església, Fotografia Montse Cusell al carrer Sant Josep, l’estanc Els Arcs de la Plaça de l’Església, i a la Papereria Roger del carrer Amadeu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *