ERC ret comptes de la seva tasca a l’oposició davant dels ciutadans

El grup municipal d’ERC ha tornat a insistir en què el govern de Calella, format pel PDeCAT i el PSC, no té voluntat transformadora i no té un projecte clar per a la ciutat. Un missatge llançat ahir al vespre durant un acte públic amb el qual els republicans volien retre comptes davant la ciutadania.

Els quatre regidors d’Esquerra a l’Ajuntament de Calella, Cristina Gómez, Àngel Badalló, Xavier Casillanis i Carles Ferrer-Costa, han fet balanç públic dels dos anys de mandat a l’oposició.

Segons Cristina Gómez, el seu equip ha treballat aquests dos anys des de l’oposició amb afany constructiu, aportant idees i propostes per millorar la qualitat de vida de tots els calellencs. En aquest sentit, creu que el govern que encapçala Montserrat Candini menysprea les propostes que fan la resta de partits que conformen l’Ajuntament: “La ciutat, igual que el país, només es construirà de forma més rica des de la diversitat i la pluralitat, per tant, aquest menyspreu que a vegades patim en què sembla com si alguns saben les coses de què van i els altres no, creiem que és una actitud totalment reprobable. Nosaltres treballem per aconseguir una ciutat inclusiva des d’aquest punt de vista. Personalment com a grup i com a projecte polític el nostre ADN inclou la diversitat i la pluralitat. Des qualsevol qüestió s’ha de parlar des de la diversitat”.

Segons Cristina Gómez, l’actual govern de Calella no acaba d’entendre que hi ha diferents maneres de veure la ciutat.

Durant l’acte que es va fer ahir al vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell els regidors republicans van explicar diferents propostes que han fet al llarg d’aquests dos últims anys com ara la referida a la mobilitat a la façana marítima amb els passos a nivell o la proposta de priorització d’inversions per a les instal·lacions esportives.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *