Èric Ripoll, del Bisbe Sivilla, premiat a la semifinal del concurs interescolar de còctels OTC

Un alumne de segon curs de Serveis de Restauració de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella ha quedat en segona posició a la semifinal catalana del concurs interescolar de còctels que organitza el grup OTC. És Èric Ripoll, que va aconseguir una puntuació de 226, a 9 punts del guanyador. En una entrevista a l’Info Migdia, Ripoll ha explicat una de les elaboracions fetes al concurs.

A la semifinal del concurs interescolar de còctels OTC, els aspirants van haver de demostrar les seves habilitats en el món del cafè, els glops sense alcohol i els còctels. L’alumne de l’Institut Bisbe Sivilla ha explicat una de les seves elaboracions, molt dolça i inspirada en un postre típic de la gastronomia francesa.

Era una representació del crep suzette, que és un postre força conegut. El còctel portava una base de suc de taronja, xarop de mandarina i d’espècies, una tirada ràpida de xarop de xocolata; i tot acabat amb nata muntada per donar-li una bona textura. Era força dolç, fins i tot s’incorporaven unes notes de vainilla.

L’Èric Ripoll és de Masnou i cursa el Grau Mitjà de Serveis de Restauració a l’Institut Bisbe Sivilla. Molt content per l’experiència del concurs, ha agraït el suport i la confiança de la seva professora de summileria, Maria José Barbero.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.