Es cancel·la el Campionat d’Espanya Infantil que havien de disputar els calellencs Abril Estragué i Toni Ruiz

A través de les xarxes socials, el CN Calella ha lamentat la decisió de la RFEN de cancel·lar la celebració del Campionat d’Espanya Infantil previst pel 12 al 15 de març a Oviedo pel coronavirus. L’entitat hi havia aconseguit classificar dos dels seus millors nedadors, Abril Estragué i Toni Ruiz, que veuen truncat tot l’esforç fet per arribar a la cita en les millors condicions físiques possibles.

El club calellenc ha assegurat que la notícia ha caigut com un gerro d’aigua freda perquè frena la il·lusió dels dos nedadors calellencs, que s’han estat preparant a consciència el campionat estatal.

El Comitè Tècnic del Procicat ha actualitzat aquest matí les mesures de contenció de la infecció per coronavirus i ha anunciat que totes les competicions esportives, professionals i amateurs, també les escolars, es podran disputar però a porta tancada. Hi haurà una excepció en l’esport de base: als partits amb menors d’edat també hi podran entrar els pares. Les autoritats han alertat que ens els propers dies es podrien prendre mesures més dràstiques.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *