Es cancel·la la cinquena edició del THE CUP

El torneig juvenil de futbol The Cup, que es disputa a Sant Pol el mes d’agost amb la presència dels millors equips juvenils de la lliga, ha anunciat avui divendres que queda suspès pels diferents problemes que planteja la situació derivada del COVID-19.

Una notícia que ja va mig plantejar el seu director, Manu Campás, en el programa La Banqueta del passat 10 d’abril. El director esportiu del trofeu, Lluís Carreras, que dilluns serà entrevistat al programa La Banqueta, comenta alguns dels factors principals de la decisió.

Entre altres coses ens preocupa la seguretat dels jugadors, la seguretat dels assistents, la seguretat de l’organització i com que no la podem garantir al cent per cent, a pesar de que muntar un torneig d’aquestes característiques no es fa en dos o tres dies ni amb dos o tres mesos, per tant davant d’aquesta impossibilitat hem decidit la cancel·lació.

L’organització ja està treballant per la celebració del The Cup l’estiu del 2021.

La d’aquest any hauria estat la seva cinquena edició. La de l’any passat, amb la participació de l’equip japonès del Sagan Tosu, va ser la de l’internacionalització del torneig. Una competició on s’han pogut veure jugadors que ja han debutat com a professionals com Riqui Puig del F.C.Barcelona o Adrià Bernabé ara al Manchester City.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *