El CB Calella celebra les 24 hores de bàsquet

basquet

En una edició especial que coincideix amb el 50 aniversari del club i amb la Ciutat del Bàsquet Català. Una festa del bàsquet que començarà a les 14h i s’allargarà fins les 4 de la matinada, amb revetlla popular i música en directa inclosa. També hi haurà un concurs de triples a les 20h. En total, participaran més de 300 persones dividides en 38 equips.

En una entrevista al programa La Banqueta, el secretari i cap de comunicació del club, Carles Pascual, i el vocal de l’àrea social, Francesc Membrives, han explicat com es desenvoluparà la jornada.

Aquesta Ciutat del Bàsquet hi ha molts esdeveniments i les 24 hores, tot i que ja de per sí són importants i la gent té tirada a venir, són 43 anys, que vol dir que la gent ja té una inèrcia. Aquest any, a part de millorar-ho tecnològicament, volem fer sarau a fora, que tindrem aquesta revetlla que s’havia perdut una mica i aquest any ho hem recuperat. Tenim un DJ les dues primeres hores, però després tenim els Funk Manchú fins a altes hores de la matinada. Ens hem equipat per tenir un sarau ben xulo per compaginar-ho amb el que estem fent a dins del pavelló.

Pascual ha indicat que hi haurà àrbitres per als equips de categories superiors, però ha subratllat que el protagonista és el bàsquet, no fomentar la competitivitat.

Hi haurà àrbitres per les categories superiors. Pels nanos, apostarem per la fórmula dels nostres entrenadors, que seran els que faran d’àrbitre. Al final, a les 24 hores no guanya ningú, tot i que hi ha els ‘piques’ entre equips, perquè ja m’han arribat peticions, algunes de membres de dins del club, que demanen que els aparellem amb algun equip amb el que tenen juguesques.

Com sempre, l’objectiu de les 24 hores és prioritzar el bàsquet i no la competició entre uns equips concrets, d’aquí que sempre ho fem amb dos colors.

Un dels problemes amb els que s’han trobat a les 24 hores és la calor, especialment en els partits de la tarda. Per això, enguany han reforçat el sistema de ventilació.

Aquest any és el bàsquet el protagonista i el que hem intentat és mitigar aquesta calor i el CB Calella ha fet una aposta, a veure com ens surt. Hem contractat un servei de ventilació extra a tota la part de pista i així es faran més dolces les 24 hores. De matinada encara, però de tarda era bastant calorós i jo crec que s’agrairà. Aquestes 24 hores de Calella Ciutat del Bàsquet com a mínim s’han de recordar més fresquetes.

Des del club han demanat respecte i han alertat que no toleraran incidents ni comportaments incívics.

Recordo algun incident de l’última temporada i m’agradaria demanar a la gent que a aquestes hores ben entrada la nit, que ja anem una mica cuits, ens agradaria que la gent a la pista estigués per jugar a bàsquet i no per altres coses. El club serà inflexible amb la gent que sigui a pista i no respecti les normes. Ja ho vam ser la temporada passada, amb algun cas puntual.

Estem per posar un control d’alcoholèmia a la porta del pavelló, però no me l’han deixat posar. Els de l’àrea social estem una mica sonats.

En aquesta edició participaran 6 equips més que l’any passat, en unes 24 hores en les que predominen els equips séniors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat