Es frenen els ingressos per Covid a l’hospital i al sociosanitari de Calella

Foto d’arxiu
Foto d’arxiu

La corba d’ingressos per Covid als centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha contingut en els últims dies, a l’espera de l’actualització de les dades que s’ha de produir en les pròximes hores. Segons l’informe de finals de la setmana passada, les xifres havien variat poc: 22 persones amb positiu per coronavirus a l’Hospital de Calella i 5 al sociosanitari. L’organisme reporta 3 noves defuncions.

Una de les defuncions es va registrat a l’Hospital de Calella, on ara mateix hi ha 22 persones ateses per Covid. En els últims dies s’hi han registrat 8 ingressos i s’han donat 7 altes.

En el cas del sociosanitari, on s’hi han produït les altres 2 defuncions, no hi ha hagut cap entrada nova de pacients i s’ha donat 1 alta.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que hi ha 6 professionals de l’organisme que han donat positiu per coronavirus i estan en aïllament; i que d’altres 11 estan confinats per contacte estret.

Milloren les dades epidemiològiques de Calella

El risc de rebrot i la taxa de reproducció de l’epidèmia han baixat notablement a Calella en les últimes hores. L’índex de risc ha baixat en més de 60 punts i se se situa ara en els 254.55, encara en uns nivells molt alts. La velocitat de propagació es troba molt per sota de l’1, que significa que l’epidèmia ha deixat d’estar en fase d’expansió.

En els últims 7 dies, a Calella s’han diagnosticat 25 casos positius de coronavirus a partir d’una prova PCR o un test d’antígens. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 80 positius.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *