Junts per Catalunya recull avals a Calella per presentar-se a les eleccions del 14-F

Foto: JxCat

El partit de Carles Puigdemont i Laura Borràs ha donat el tret de sortida a la campanya per a les eleccions catalanes del 14 de febrer amb una recollida d’avals, que també es farà a Calella fins el dijous 31 de desembre. Junts per Catalunya, que formalment concorre per primer cop a les eleccions, ha de recollir les signatures d’almenys un 0,1% del cens per poder presentar-se als comicis, tal com estableix la llei electoral. Els punts habilitats a Calella són la Fruiteria Dolors del carrer Bruguera i la Carnicería Montse, de Costa i Fornaguera.

La recollida de signatures a Calella ha començat aquest dilluns i s’acabarà el dijous 31 de desembre. Segons fonts de Junts per Catalunya, el partit ha d’aconseguir entre 5.600 i 6.000 avals al conjunt del país, i unes 4.000 només a la demarcació de Barcelona.

En les últimes hores, el president Carles Puigdemont ha anunciat que liderarà la candidatura, si la militància ho ratifica. En les seves pròpies paraules, Puigdemont ha explicat que fa aquest pas per tal d’ajudar a què Laura Borràs sigui la primera presidenta de Catalunya. L’actual portaveu de Junts per Catalunya al Congrés es va imposar a Damià Calvet a les primàries del partit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *