Es perfila un projecte didàctic perquè els escolars descobreixin el patrimoni de Calella

Imatge d'arxiu

L’Àrea de Patrimoni ha encarregat el disseny d’activitats didàctiques sobre el Museu-Arxiu, el Mutur, el Far i el refugi antiaeri del Parc Dalmau per incentivar les visites dels centres d’educació infantil fins a secundària. Una fórmula per donar a conèixer el patrimoni local, oferint-los eines adequades a l’edat dels visitants. La directora de Patrimoni de l’Ajuntament de Calella ha explicat que Tanit Didàctica està enllestint el projecte, que estarà disponible aquest mateix curs escolar.

Carme Torm ha comentat que la intenció és arribar no només als centres educatius calellencs sinó fer-ne difusió arreu del país.

“Les activitats es faran al Museu-Arxiu, al Mutur, el Far, el refugi antiaeri del Parc Dalmau. Està adreçat a tots els escolars de la ciutat però la idea és donar cobertura també als escolars del Maresme i de tot Catalunya. Tots els centres que vulguin conèixer el patrimoni de Calella disposaran d’un ampli ventall d’activitats”, ha explicat en un entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

El projecte didàctic consistirà en el disseny d’activitats de coneixement del patrimoni local adequades a totes les edats, des d’infantil fins a secundària. També donarà cobertura a les necessitats dels centres que imparteixen educació a persones adultes i que s’interessin pels espais i museus de Calella.

“Pensem que aquest curs, però a partir del mes de gener, ja es podrà posar en marxa. A partir del mes de juny, abans de l’estiu i a través del Consell escolar, es va informar a les escoles i a l’Institut de Calella, i sembla que hi haurà una bona resposta. A partir d’ara, quan ho tinguem plenament definit, se’ls farà arribar més informació i es farà un seguiment”, ha afegit Torm.

L’objectiu final és incrementar les visites en els quatre espais on arrenca aquest projecte, que s’ha encarregat a l’empresa Tanit Didàctica amb una inversió de 9.075 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *