Es presenta a Calella la nova ONG Connectdestiny

Foto Cecília Castellà
Foto Cecília Castellà

La calellenca Cecília Castellà presenta demà el seu projecte solidari amb la Índia «Connectdestiny» a les 7 de la tarda al local de l’ Oncolliga.
Es tracta d’ un nou concepte que barreja els viatges solidaris amb els viatges d’oci per poder dur a terme iniciatives a la Índia que ajudin a les famílies més vulnerables.

Connectdestiny és el nom d’ un projecte nascut de mans de la calellenca Cecília Castellà que barreja oci i voluntariat. Castellà és una mestra va deixar fa un temps la seva vida a Calella per anar a la Índia a ajudar les persones més vulnerables. Ara ha muntat una ONG i una agència de viatges per apropar-nos a aquesta realitat. Ella mateixa ens explica com és aquest nou concepte.

«És un projecte de vida realment. Jo abans era mestra aquí i fa ja un parell d’anys és quan m’he mogut més definitivament cap a la Índia per tenir una vida diferent i perquè la gent pugui veure l’altra cara de la Índia i conèixer la Índia on jo visc amb un comunitat molt especial. A través de viatges i projectes socials que tothom tingui aquesta experiència única i diferent».

Connectdestiny vol anar més enllà i tenir un impacte directe al territori, una part dels beneficis que generen els viatges es detinen a projectes socials. Castellà explica que a més vol donar a conèixer l’altra cara de la Índia i la idea de viatjar i aprendre.

«Que vegin la Índia que jo conec. Són viatges per viatjar i aprendre. Jo trobava molt interessant que la gent pugui venir a la Índia a fer surf, perquè ningú pensa en la Índia per fer surf. A la Índia, per exemple, també es pot fer submarinisme i ballar salsa, hi ha competicions de salsa. Pots viatjar i aprendre art, a les escultures que és un lloc molt famós perquè els escultors fan allà als carrers tot el dia les escultures i pintures. És anar a aquesta altra cara de la Índia que existeix».

Per donar a conèixer més detalls sobre aquest projecte, Castellà farà demà divendres dia 28 a les 7 de la tarda una xerrada conferència. Hi podeu assistir al local de l’ Oncolliga i Calella Marxa al carrer Sant Joan número 8.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a Cecília Castellà a l’ InfoVespre aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *