Renfe convoca vaga per demà divendres 28 de juliol

Imatge d'arxiu

El sindicat Sector Federal Ferroviari de la Confederación General del Trabajo (SFF-CGT) ha convocat una nova jornada de vaga a Renfe i Adif per a demà divendres 28 de juliol, des de les 00.00 h fins a les 23.00 h de la nit. Aquesta nova convocatòria de vaga comportarà la modificació dels horaris dels trens de rodalia i regionals.

En Toni Tarré coordinador de la CGT del sector federal ferroviari de Barcelona, ha explicat a ràdio calella televisió que la vaga no és per un motiu concret sino per l’acumulació de mal estar des de fa molt de temps a l’empresa pública.

També ha dit que la vaga no és puntual sinó que pot tenir continuïtat en el temps.

Com ha comentat Tarré en una entrevista a l’info vespre, els serveis mínims que han establert el Ministeri de Foment i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per els Rodalies de Catalunya seran del 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores del matí i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

Per altra banda, les empreses ferroviàries han recordat també que els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga, poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Toni Farré aquí

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *