Es redueix a la meitat el nombre d’ingressats per Covid a l’hospital de Calella

Hospital_Sant_Jaume_de _Calella

Es confirma la tendència a la baixa en el nombre d’ingressats per Covid a l’hospital Sant Jaume i al sociosanitari de Calella, segons les dades que ha reportat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’última actuació d’aquest dijous al vespre indica que hi ha un total de 26 pacients atesos: 9 a l’hospital i 17 al sociosanitari. S’han registrat un total de 5 defuncions.

L’activitat derivada de la Covid a l’Hospital de Calella en els últims quatre dies és la següent: 3 nous ingressos i 11 altes. D’aquestes, una és la d’un pacient que s’ha traslladat a un altre centre hospitalari i dos que han anat al sociosanitari. Això deixa en 9 el nombre actual d’hospitalitzats per coronavirus, reduint a la meitat la xifra que es va comunicar dilluns al vespre.

Pel que fa al sociosanitari, i tenint en compte l’ingrés per trasllat de la planta de medicina interna del Sant Jaume, ara mateix hi ha 17 pacients positius per Covid. S’han donat 4 altes i s’han registrat 4 defuncions. Així, la xifra d’atesos és de 17, respecte les 25 que es van recollir en l’últim recompte.

Les dades d’afectació de la pandèmia entre els professionals de tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva pràcticament no han variat: hi ha 11 persones positives i en aïllament, i 4 confinades per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat