El Canapè anuncia el tancament definitiu

canape tancat

La cafeteria del carrer Església no tornarà a aixecar la persiana, tot i la flexibilització de les restriccions en el sector de la restauració. Ho ha comunicat l’empresa a través de les xarxes socials, convertint en definitiu el seu tancament que fins ara provisional, tal com va recollir Ràdio Calella TV ara fa un mes. Encara no han abandonat el local que tenen llogat a la Cooperativa l’Amistat, que assegura que no se’ls ha comunicat formalment la decisió.

El portaveu de la junta directiva de la Cooperativa l’Amistat ha confirmat que la relació amb la gerència de l’empresa és actualment nul·la tot i que, des de mitjans d’octubre, i a través del seu advocat, s’està intentant renegociar el deute d’aproximadament 22.500 euros que s’ha anat acumulant per l’impagament del lloguer del seu local, als baixos del número 203 del carrer Església. L’entitat va comunicar al representant legal del llogater la voluntat d’arribar a un acord sobre aquest assumpte, però encara no han tingut resposta. Ràdio Calella TV ha pogut saber que des del mes de juliol no s’està complint el que estableix el contracte, a raó d’uns 4.500 euros mensuals. Que coincidint amb la declaració de l’estat d’alarma, el mes de març, i atenent a l’aturada de l’activitat en el sector, la Cooperativa l’Amistat no va girar els rebuts de les dues mensualitats següents; fins que la cafeteria va poder reobrir. Que va ser a partir de llavors, al mes de juliol i amb el primer rebut tornat, quan l’empresa va demanar una rebaixa substancial de l’import del lloguer –del 75% de la quota– que l’assemblea de socis i sòcies va rebutjar.

El passat 9 de novembre, els representants de la Cooperativa l’Amistat van presentar als Jutjats d’Arenys de Mar una denúncia per impagament. Al mateix temps, han reclamat que l’empresa abandoni el local.

En els pròxims dies, la Cooperativa l’Amistat farà públic un comunicat al respecte. L’entitat compta amb uns 700 socis i sòcies, que han delegat a la junta directiva les tasques de gestió i administració del conjunt de les seves propietats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat