Magda Oranich impartirà la conferència inaugural del curs de l’AEU de Calella

d5aa53b3eaee33223ffeaab3d743a8b2_400x400

L’advocada i ex diputada al Parlament de Catalunya, Magda Oranich, oferirà la conferència inaugural del nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella. Serà aquest dimecres 7 d’octubre (18:30h) i l’accés és lliure. Oranich parlarà de la família catalana a la societat actual.

Aquest dimecres arrenca el sisè curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella, un fòrum de debat i reflexió per a persones adultes que es convoca de forma setmanal per aprofundir sobre temes culturals, històrics, socials o que tenen a veure amb la física i la religió, per exemple.

Els continguts varien cada any i es presenten en forma de conferències impartides per professors universitaris, experts en la matèria que s’aborda. La sessió inaugural anirà a càrrec de l’advocada i ex diputada catalana Magda Oranich, compromesa amb els drets de la dona, qui parlarà sobre La família catalana a la societat actual. L’accés a la sala de conferències de la Cooperativa l’Amistat (primer pis) serà lliure, a diferència de la resta del curs que es restringeix als socis i sòcies.

Durant el primer trimestre, entre octubre i desembre, l’Aula d’Extensió Universitària dedicarà una sessió al president Lluís Companys, amb motiu del 75è aniversari de la seva mort. Dignitat republicana és el títol de la conferència que impartirà el catedràtic en Història Contemporània de la UB, Andreu Mayayo, el 21 d’octubre.

L’arquitecte i professor del Departament de Construccions Arquitectòniques de la UPC, Albert Cuhí, parlarà sobre l’estratègia hídrica del Parc Güell el 4 de novembre.

Un dels noms populars de la programació del primer trimestre és el de Rafel Nadal, periodista, escriptor i conegut per la seva faceta de tertulià en mitjans de comunicació. La seva conferència porta per títol Creació literària: de la idea a l’escriptura i tindrà lloc el 25 de novembre.

L’Aula d’Extensió Universitària de Calella acomiadarà l’any a ritme de música. La d’un dels grups més importants de la història a nivell internacional. Els Beatles, analitzats com a fenomen musical i social del segle XX. Josep Maria Francino, periodista i crític musical, s’encarregarà de conduir la xerrada.

La cita és cada dimecres a la Cooperativa l’Amistat (18:30h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *