Es reforcen les mesures de seguretat a les zones més concorregudes de Calella

Es farà per mitjà de patrullatge especial conjunt entre Mossos d’Esquadra i Policia Local, i amb la col·locació de tanques de protecció als carrers Església i Riera Capaspre. L’Ajuntament de Calella ha convocat per aquest migdia una reunió de coordinació amb els diferents cossos de seguretat per analitzar la situació creada arran dels atacs terroristes d’aquestes últimes hores.

Des del consistori s’ha comunicat als gremis empresarials de la ciutat que es farà un reforç de les mesures de seguretat a Calella amb una major presència dels agents al carrer, i estríctament els que registren un major volum de passejants com són el carrer Església i la Riera. Se’ls ha especificat que es hi haurà patrulles mixtes dels Mossos d’Esquadra i Policia Local que faran tasques de vigilància amb arma llarga.

Igualment, es col·locaran tanques de protecció de formigó en diversos carrers d’accés al carrer Església, l’eix comercial de la ciutat. Serà en el tram entre Ànimes i Cervantes.

En una entrevista al programa Ara i Aquí, de la Xarxa de Comunicació Local amb la participació de Ràdio Calella TV, l’alcaldessa Montserrat Candini ha admès que els municipis turístics com Calella són conscients que poden ser objectius terroristes.

“Quan vam tenir la Junta de Seguretat Local, a la que hi va ser present el conseller d’Interior, ja vam dir que tenim plena consciència que som més focus que d’altres àmbits. Per això, s’han reforçat els operatius, treballem amb màxima coordinació amb els Mossos d’Esquadra i en els llocs més cèntrics hi ha més presència policial. Malauradament, els fets de Barcelona i Cambrils ens colpeix d’una manera brutal, però els responsables polítics i els cossos de seguretat som conscients que esten en un nivell 4 sobre 5 d’alerta territorista”, ha dit Candini.

A aquesta hora s’està celebrant a l’Ajuntament de Calella una reunió de coordinació amb els diferents cossos de seguretat per avaluar al detall la situació creada arran dels atemptats d’aquestes últimes hores.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *