Calella ret homenatge als seus voluntaris

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Calella ha agraït públicament la tasca dels voluntaris que, a través de diferents entitats, dediquen part del seu temps als altres. A la festa celebrada divendres van assistir unes 350 persones.

Una celebració que es fa arreu del món el dia 5 de desembre, el Dia Internacional del Voluntariat. A Calella sempre es fa un dia abans.

L’alcaldessa Montserrat Candini, en nom de tot l’equip de govern, ha agraït als voluntaris calellencs la seva tasca desinteressada a favor de l’interès general: “Una societat viva i forma també es fa gràcies als voluntaris, a aquelles persones que dediquen el seu temps a l’interès general. Els regidors en som plenament conscients que tenim un tresor immens. I de forma senzilla i humil us fem aquest petit homenatge”. 

La festa dels voluntaris es fa cada any en un lloc diferent. Enguany ha estat a la sala polivalent del Museu del Turisme. Un equipament que està a punt d’inaugurar-se: serà a mitjan de gener. Montserrat Candini deia divendres que els voluntaris es mereixien ser els primers a conèixer aquest nou espai de la ciutat.

Els voluntaris de les diferents entitats de Calella van poder compartir una bona estona de conversa tot menjant i descobrint el nou espai museístic de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Encarnaflores ha dit:

    GRACIES ALCALDESSA !!!!!???

  2. dolors vera gilabert ha dit:

    Ni han voluntaris selectius ò ni ha molt mala memòria amb aquesta Alcaldia i els respectius coordinador dels diferents voluntariats. El meu espòs i jo fem voluntariat de varias entitats tots els anys i tot el any desde que ens vem empadronar calellencs fa 7 anys i colaboran en tot lo que han demànat i lo que no
    En han demanat també. HOSPITAL.? BAR DE LA FIRA CURSAS DONA TRABAJA. ONCOLLIGA. CATIFAS DE FLORS. FER 2 PLATS CADA ANY PER EL SORTEIG PER ELS AVIS DEL HOSPITAL.? AIXÒ DESDE FA MÉS DE 15 ANYS. COLABORAR EN EL SOPAR DE LA MARATÓ DE TV3 VOLUNTARIS DE RECAPTE ALS SUPERMERCATS…….Y tot el que ens han demanat desde el partit de la Candini tinc que dir que mai ens han convidad a aquets actas. Dons que considero que som una mena de burros de yrabajo. Porque somos muy Buenos trabajadores però para premiar o homenajear mejor si no contaminació. Muchas gracias Pueblo de Calella y que pena.la Alcaldesa homenajear do desde hace 3 años y nosotros en la luna de València como se duele decir. MUCHAS GRACIAS ☺ ALCALDESA Y AYUNTAMENT DE CALELLA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *