Es registren 5 defuncions per Covid als centres sanitaris de Calella

Imatge d’arxiu

Es confirma la tendència a la baixa en el nombre de pacients positius per coronavirus ingressats al Sant Jaume i al sociosanitari de Calella. Ara mateix hi ha 12 pacients hospitalitzats, que són 5 menys dels que hi havia en el recompte del dijous 3 de desembre. La xifra es correspon exactament al total de defuncions que s’han produït en els dos recursos: 1 a l’hospital i 4 al sociosanitaris.

Al Sant Jaume hi ha 6 pacients Covid ingressats. Respecte l’últim recompte de dijous de la setmana passada, a l’hospital s’hi han registrat 6 ingressos i s’han donat 6 altes. En aquestes s’hi compten 2 trasllats a d’altres centres sanitaris. A més, la defunció d’un dels hospitalitzats.

En el cas de l’Hospital sociosanitari, on hi ha 11 pacients ingressats, s’hi han registrat 3 noves entrades i s’han donat 4 altes. D’aquestes, 3 són persones que han negativitzat en la darrera prova diagnòstica però continuen ingressades al centre. Hi ha hagut 4 defuncions.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 4 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *