Es reprenen les obres del carrer Bruguera

Avui comencen les obres de l’últim tram del carrer Bruguera després de l’aturada nadalenca. Durant les properes setmanes, es realitzarà l’últim tram, comprès entre el carrer Ànimes i el carrer Amadeu.

Els dos primers trams, entre Sant Joan i Ànimes, es van finalitzar abans de les festes de Nadal. Amb el nou disseny del carrer, es perden totes les places d’aparcament de dos dels trams del carrer Bruguera, els compresos entre Amadeu i Sant Pere, ja que entre Sant Joan i Sant Pere no es podia aparcar. Tampoc es podrà utilitzar la primera plaça d’aparcament de la cantonada entre Ànimes i Bruguera degut a que es fan més amples per fer-les accessibles a cadires de rodes i cotxets.

Les obres de renovació tenen un cost aproximat de 270.000 euros que inclouen el paviment a dos nivells i la col·locació de pilones metàl·liques per separar el voral del vial de trànsit rodat, a més de la substitució de la xarxa de clavegueram i de les canonades d’aigua i la implantació d’una nova xarxa de recollida d’aigües pluvials.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Olga Palacín ha dit:

    Bon dia!
    Suposo que és per a generalitzar, però no és correcte la informació de que es perden tres trams d’aparcament, ja que entre Sant Joan i Sant Pere no hi havia aparcament.
    Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *