El Ple de l’Ajuntament aprovarà aquest vespre el pressupost municipal del 2017

Ajuntament de Calella, 03/10/2016

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda l’últim ple ordinari d’aquest any i ho fa portant a debat i aprovació el pressupost de la corporació per al 2017. La sessió plenària la podreu seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de dos quarts de set de la tarda.

Tal i com us avançàvem fa uns dies, de l’àrea d’Educació hi ha prevista la creació del Consell Municipal dels Infants de Calella.

De l’àrea de Territori és previst aprovar el Text Refós de la modificació puntual del POUM. Una tramitació que es va iniciar fa un any i que té a veure amb el traslladat del supermercat Mercadona a la zona delimitada pels carrers Benavent, Riera Capaspre, Torrent del Raig i Valldebanador.

De l’apartat de mocions destaca una conjunta de tots els grups municipals referent al Pla Integral de Mobilitat del Maresme.

Una altra moció que presenten els grups de CDC i el PSC per millorar les mesures urgents per pal·liar els efectes i eradicar la pobresa energètica.

Per últim, el ple també debatrà una moció que presenten CDC, ERC i la CUP de suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per processos relacionats amb la sobirania. El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de dos quarts de set de la tarda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *