Es tanca la convocatòria d’ajuts a empresaris i autònoms afectats per la Covid-19

IMG_8343

187 empresaris i autònoms han presentat sol·licitud per acollir-se a la línia extraordinària de subvencions que dona l’Ajuntament de Calella per ajudar-los a recuperar-se de l’impacte de la Covid-19. Hi destina una partida de 100.000 euros, que es dividiran de forma prorratejada entre totes les peticions que superin el procés de validació i s’aprovin. Un tràmit que està supervisant l’Oficina de Recuperació Econòmica.

Els ajuts tenen per objectiu afrontar despeses habituals relacionades amb l’activitat econòmica que s’han hagut de mantenir durant l’estat d’alarma. Ja sigui el pagament del lloguer, subministraments bàsics, sous dels treballadors o pèrdues pel deteriorament de les existències.

Les sol·licituds rebudes s’estan validant i seran els tècnics de l’Oficina de Recuperació Econòmica que en faran l’acceptació definitiva.

Des de l’Ajuntament de Calella es recorda que empreses i emprenedors tenen al seu abast altres línies d’ajuts municipals. Són el programa de subvencions per a la millora, rehabilitació, ampliació i manteniment de locals comercials; el programa per l’impuls de l’ocupació estable; i el de suport econòmic a nous emprenedors. Totes es poden demanar per telèfon al número 93 769 72 40. Els tràmits es poden fer per Internet, sempre que es disposi d’idCat o idCat Mòbil.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat