Es tancarà el pas per la vorada de l’edifici del Mercat

vorera_mercat

Les obres de l’entorn del Mercat Municipal han deixat practicable la vorada de l’equipament comercial que discorre en paral·lel a la carretera. El tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques va informar dilluns en sessió plenària que es tracta d’una situació temporal i que es tornarà a barrar el pas quan acabin els treballs.

Es restituiran els elements que impediran passar per l’esglaó estret que hi ha a la paret de l’edifici del Mercat Municipal que dóna a la carretera. Ara és practicable perquè, segons ressaltava el tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà, el sector encara està immers en les obres de remodelació de l’accés a l’equipament comercial.

“L’espai fa 35 centímetres, inicialment era de 40 centímetres però l’han reduït a la mínima expressió, i vola el necessari perquè un camió no es pugui arrambar el suficient per tombar la canal d’aigua. En cap cas és una vorera, tant és així que el projecte contempla que la barrera de protecció de ferro que hi havia a la carretera es restitueixi al damunt d’aquests 35 centímetres, no per sota”, assenyalava Sitjà.

carretera_mercatAquest element farà impossible passar-hi, deia Sitjà. A més, i per reforçar-ne la prohibició d’accés, es mourà el rètol ja existent per donar-li major visibilitat. En ell, s’indica l’alternativa de pas per darrera el Mercat i la plaça del Rei.

“Hi ha persones que prenen la decisió de passar un semàfor per a vianants en vermell o qui, amb un pas de vianants soterrat, passa per damunt la carretera. Si algú es vol jugar la vida serà per la seva pròpia responsabilitat, però aquí no hi haurà accés”, advertia el tinent d’Alcaldia.

Les obres als entorns del mercat municipal, amb l’objectiu de fer-lo més accessible, van començar a finals del mes d’abril i tenien un termini d’execució d’aproximadament un mes i mig. Han inclòs l’asfaltat de l’aparcament i de la part alta del carrer Sant Joan, per integrar-lo al sector peatonal i a un sol nivell.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat