El Govern Municipal justifica el retard en l’abalisament de la platja de Calella

PLATJA AIGUA

Un contratemps en el procés d’adjudicació dels treballs ha demorat gairebé dos mesos la senyalització marítima a la platja de Calella. Entre avui i demà es començaran a col·locar les boies que delimiten la zona reservada per als banyistes i la del pas d’embarcacions, que estaran col·locades fins el mes de setembre.

El tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha donat explicacions concretes sobre el retard en l’abalisament de la platja. Va ser dilluns en sessió plenària i en resposta a una pregunta formulada per la CUP.

“Aquest any havia acabat la concessió i es va fer un concurs nou, al qual es van presentar dues empreses. L’adjudicatària va presentar els papers fora de termini, un dia tard, i arran d’això vam haver de desestimar-la i donar-ho a la segona empresa, amb qui hem acabat de signar el contracte. A partir de dijous començaran a abalisar i aquest és el motiu pel qual anem endarrerits”, aclaria Torrent.

El contracte d’adjudicació, que es va treure a concurs per un import de 44.500 euros i que té una vigència de dos anys, inclou la instal·lació i el desmuntatge, el manteniment i l’emmagatzematge dels elements de senyalització marítima.

L’exterior de la platja de Calella estarà delimitada per boies, i tindrà sis canals de varada, tres plataformes marines i cinc línies de vida.

Els treballs estaran enllestits a mitjans de la setmana vinent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat