Unes “vacances de rock and roll” a Calella

Screamin' Festival, arxiu

El moviment rockabilly ha tornat a Calella atret per la música dels anys 50. L’organitzador de l’Screamin Festival, Carlos Díaz, de l’empresa Toro Records, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Calella que el certamen musical que se celebra aquests dies i fins diumenge aconsegueix atraure públic internacional gràcies als atractius turístics de la ciutat. Enguany, en la divuitena edició, es batrà un rècord de participació.

Toro Records i l’Ajuntament de Calella acaben de renovar l’acord per a la celebració de l’Screamin Festival a la ciutat. És per quatre anys més, un anunci que feia l’alcaldessa Candini aprofitant la darrera sessió plenària, el mateix dia que arrencaven les activitats del certamen musical.

Presenta novament un cartell de luxe, amb les actuacions de Linda Gail Lewis, Jimmy Van Eaton, i sessions de DJ que ocuparan l’espai de la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, cada nit, a partir de dijous. L’Screamin s’acompanya d’altres activitats complementàries, festes temàtiques i concerts a la platja, a més de la popular exposició de cotxes i motos antics al Passeig de Manuel Puigvert.

toro_records

Carlos Díaz

Però més enllà d’això, Carlos Díaz, de Toro Records, assegura que un dels motius de l’èxit de participació del festival és la possibilitat de vendre’l com si fos, en el seu conjunt, unes “vacances de rock and roll”.

“A base de tants anys de treball hem aconseguit entrar en un circuit de festivals internacionals per on es mou l’afició de tot el món. Se’n fa a Las Vegas o a Londres, i nosaltres també hi som i hi podem competir perquè, a més de la música, oferim el que té Calella”, ha explicat Díaz.

Díaz ha explicat en una entrevista al Bon dia de Ràdio Calella que han venut entrades a seguidors de Mèxic, Austràlia, el Brasil o el Japó, i que s’espera batre un rècord de participació. Acostumen a contractar un pack que inclou també l’estada en hotels de la ciutat.

Amb tot, hi haurà entrades disponibles a taquilla, per un dia o pel conjunt dels concerts del cap de setmana llarg.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.