Es trenca la ratxa de la Unió Esportiva Handbol Calella

La UEH Calella ha perdut 19-29 contra el CE Molins. Els dos equips s’hi jugaven força: els locals, la possibilitat de seguir lluitant per entrar en zona de promoció d’ascens, i els visitants poder allunyar-se de la de descens.

El Molins tenia molt clar el que havia de fer, tant en defensa com en atac, i a la primera part ja guanyaven 9-13.
A la segona part ha seguit la mateixa tònica de partit amb els visitants fent una gran defensa avançada i corrent al contraatac. Els de Toni Guijarro no han trobat en cap moment la fòrmula per capgirar ni el ritme ni el rumb del partit. D’aquesta forma es trenca la ratxa de vuit jornades sense perdre dels calellencs que, un cop més, ha rebut l’escalf del seus aficionats capitanejats per la colla d’animació de la Crew.