Espectacle de “playback” a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital

L’associació de Gent Gran Espai Caixa portarà aquest diumenge al Teatre de la Sala Mozart (18.00H) l’espectacle “Voramar”, a càrrec de membres de l’entitat. El preu de l’entrada serà de 8 euros i, aquest any també, tindrà una finalitat benèfica.

“Ens feia molta il·lusió fer aquesta actuació a Can Salom, i més per l’aportació que farem als voluntaris de l’hospital, que s’ho mereixen perquè fan una grandíssima feina”, ha dit la presidenta de l’associació Gent Gran Espai Caixa de Calella, Maribel Turón.

“Voramar” és el títol de l’espectacle musical que representaran el grup de socis i sòcies de l’associació. Turón ha avançat a grans trets el repertori i també alguna sorpresa.

La venda anticipada de les entrades a la Llibreria La Llopa i Regals Marina, també als locals de l’Espai La Caixa. I si n’hi ha de disponibles, una hora abans a la taquilla.

L’associació Gent Gran Espai Caixa confia en omplir el pati de butaques del Teatre de la Sala Mozart per donar un impuls a l’acció de l’entitat calellenca que, entre d’altres, desenvolupa taques de voluntariat social hospitalari, dona suport al Servei de Suport Immediat a Domicili i gestiona l’Espai Amic per a persones afectades d’Ictus.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *