Espectacles per a la mainada, cada divendres a la tarda al Passeig Manuel Puigvert

Imatge d'arxiu

L’actuació del clown Top Guay, aquest divendres 10 de juliol (17.00h), arrencarà la programació estiuenca del cicle d’animació infantil a la fresca que es farà fins el 14 d’agost. Consta de sis espectacles que es realitzaran en un espai perimetrat al Passeig Manuel Puigvert, amb un format i una logística similar a la que es va seguir durant la Festa Major petita. Hi haurà cadires col·locades respectant la distància de seguretat però es permetrà l’accés en grup als nens i nenes d’un mateix casal d’estiu.

El tinent d’Alcaldia de Serveis de ciutat, Albert Torrent, ha explicat que entre els grups dels diferents casals sí es guardarà un perímetre de seguretat, d’acord amb les indicacions de les autoritats.

Seguint amb el que es va fer per Festa Major petita, posarem les cadires dins l’espai perimetrat però quan entri un casal els deixarem asseure junts, i al seu voltant deixarem una filera de cadires buides perquè mantinguin la distància amb la resta de grups.

Els espectacles es faran cada divendres a la tarda a la zona del Monument a la Sardana, al Passeig Manuel Puigvert. La programació és bàsicament d’actuacions de clowns, amb la idea que els nens i nenes puguin seguir-los sense moure’s.

Com a molt els deixarem aixecar-se de la cadira, però quedar-se quiets. La intenció és clarament portar espectacles que captin la seva atenció, sense generar mobilitat.

Aquesta serà la 33ena edició del cicle estiuenc d’espectacles d’animació que organitza l’Ajuntament de Calella. Tots els espectacles tindran una hora de durada.

Cartell_Divendres_v3

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *