Arriba la primera onada de calor de l’estiu

El Maresme es queda fora de les comarques catalanes on s’ha activat l’alerta per onada de calor, preveient que fins dissabte la calor es faci més intensa i es puguin assolir valors de fins a 40 graus a Catalunya. Aquí, la punta no superarà els 34 graus i a primera línia de mar es quedarà lleugerament per sota. La sensació de xafogor ens acompanyarà durant el dia i també de nit, especialment les de divendres i dissabte, amb valors que rondaran els 24 graus.

La corba de temperatures altes dibuixa una línia ascendent fins dissabte, quan s’acabarà la primera onada de calor de l’estiu. A partir de diumenge hi haurà una primera treva, amb la possibilitat que dilluns es puguin produir alguns xàfecs; però tornarà a enfilar-se a mitjans de la setmana vinent, segons les previsions del Servei Meteorològic del Maresme.

Protecció Civil, que ha activat l’alerta del Procicat per temperatures extremes a les comarques d’interior, ha recordat alguns consells bàsics per superar aquest episodi i que no se’n ressenti la salut.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.