Esquerra obre les portes de la seu per escoltar els calellencs i calellenques

Foto: Esquerra de Calella

Esquerra convida als calellencs i calellenques a apropar-se a la seu del carrer Sant Josep per fer arribar als responsables del partit les seves inquietuds i propostes per donar-hi sortida. Ja sigui en el moment actual o bé incorporant idees al programa amb què concorrerà a les eleccions municipals del maig del 2023. L’alcaldable Xavier Ponsdomènech serà a l’obertura de portes que es farà aquest dijous 29 de setembre, de 19 a 20.30h. La iniciativa es repetirà almenys amb periodicitat mensual.

Esquerra dinamitzarà la renovada seu del partit amb jornades de portes obertes per fer exemple d’una política pròxima a la ciutadania. L’alcaldable Xavier Ponsdomènech explica que volen recuperar el contacte després de dos anys en què la pandèmia ha dificultat aquesta voluntat de proximitat.

Amb la pandèmia no hem pogut exercir la proximitat que ens hauria agradat. Ara hem fet un rentat de cara al local, que l’inaugurarem, però abans l’obrim a la ciutadania. Ens creiem la Calella de tots i totes i per això tenim ganes d’escoltar propostes, mancances que es puguin anar treballant i solucionar-les, com hem fet fins ara en comunicació amb el Govern. És posar una eina més de proximitat a la ciutadania.

L’alcaldable d’Esquerra atendrà aquesta tarda les inquietuds o propostes que li vulguin fer arribar els calellencs i calellenques que s’apropin a la seu del número 10 del carrer Sant Josep. Ponsdomènech explica que els escoltaran amb atenció i hi donaran sortida ja sigui en el moment actual o recollint-les en el programa electoral que el partit presentarà a les municipals del maig del 2023.

Les aportacions que se’ns facin arribar les mirarem d’encabir al projecte d’Esquerra, com vam fer el 2019. Farem un programa electoral on tothom que vulgui s’hi senti implicat. Ens agrada parlar però sobretot escoltar per tirar endavant millores que reverteixin en el conjunt de la ciutat.

Xavier Ponsdomènech repetirà com a cap de llista de la candidatura d’Esquerra de Calella a les municipals del 28 de maig del 2023. El pròxim dimarts 11 d’octubre serà presentat oficialment en un acte al qual hi ha l’assistència confirmada de l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *