La comèdia “Escape room”, a la sessió del Cicle Gaudí

ESCAPE ROOM

Avui hi ha nit de cinema a l’auditori de Can Saleta per la programació del Cicle Gaudí. Es projectarà la pel·lícula «Escape room», l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre escrita per Joel Joan i Héctor Claramunt. Una comèdia esbojarrada sobre dues parelles que posaran a prova la seva amistat i hauran de superar proves divertides i perilloses per aconseguir l’objectiu de sortir de la sala on estan tancats. La projecció es farà a les 21h, amb entrada general a la venda al preu de 4.50 euros.

Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez i Ferran Carvajal protagonitzen el film Escape room que aquesta nit es podrà veure a Calella dins la programació del Cicle Gaudí.

És la comèdia catalana de l’any, que combina elements del thriller i grans dosis d’humor per reflexionar sobre com els éssers humans actuem davant de situacions límit, el jocs de confiança entre la parella i l’equilibri entre la veritat i la mentida.

Escape room es podrà veure aquest vespre a l’auditori de Can Saleta, dins la programació del Cicle Gaudí (21h). L’entrada general costa 4,50 euros i hi ha tarifes reduïdes per als usuaris del Carnet Jove i els socis del Club Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *