Esquerra vol que tothom pugui pujar al balcó de l’Ajuntament per Festa Major

Vista des del balcó de l'Ajuntament d'un acte de Festa Major
Vista des del balcó de l'Ajuntament d'un acte de Festa Major

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Calella ha proposat al govern municipal l’acció “Per la festa major, puja al balcó”.

Amb el convenciment que l’ajuntament és la casa de tothom, des del grup municipal d’Esquerra Republicana proposen que es permeti als calellencs i calellenques que vulguin, que puguin pujar al balcó de l’Ajuntament a gaudir d’alguns dels espectacles de la festa major que es celebraran a la Plaça de l’Ajuntament durant els dies de la Festa Major de la Minerva, que se celebrarà aquest mes de setembre.

La portaveu del grup municipal d’ERC, Cristina Gómez, ha dit que el sistema hauria de ser “àgil i rotatori en una mateixa activitat”. L’objectiu que busca Esquerra és que quanta més gent millor pugui gaudir, des d’una posició privilegiada com és el balcó de l’Ajuntament, d’una part de l’actuació en qüestió, que normalment són actes vinculats a la cultura popular, com la diada castellera o la trobada de gegants.

Des del grup municipal estan convençuts que el govern municipal rebrà amb bons ulls la proposta i se’n podrà donar tota la informació i publicitat sobre el funcionament a tota la ciutadania, de manera que tothom qui ho vulgui tingui l’oportunitat de participar-hi, sense limitacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat