Torna a Calella el Catalunya Open Darts

La Fàbrica Llobet-Guri de Calella bull aquests dies d’ambient i competició gràcies a la celebració, un any més, del “Internacional Catalunya Open Darts”, un torneig de fer punteria amb dards a les dianes.

darduEnric Guillem Bosch, organitzador honorífic del catalunya Open Darts, ha explicat que el torneig és Internacional i que ja té una trajectòria de més de dues dècades. El campionat de Calella també és puntuable per la Federació Catalana i dóna accés a campionats de rang superior. “Ve gent de Suècia, o Espanya. Fa 22 anys que l’estem fent. Nosaltres treballem el Catalunya i la Federació Catalana, que està amb nosaltres, hi fem el Winmau, que és vàlid per anar a jugar a Anglaterra. Són dos tornejos en un mateix. La FCD -que jo n’havia estat president- es va posar en contacte amb mi, i ells fan servit tot aquest sistema de muntatge per fer el Winmau“.

El torneig es juga a la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet-Guri, un espai sense tantes comoditats com la Sala Polivalent, tal com ha dit Enric Guillem Bosch: “Va haver-hi un temps que no vam estar aquí perquè arreglaven tota la Fàbrica i ens van portar a la platja amb una carpa. Va ser molt bonic perquè estaven tots contents, perquè es podien anar a banyar quan tenien descans. Ara hem tornat aquí. Aquí no hi ha aire condicionat, fa molta calor, però a l’altra sala, la polivalent, està ocupada per la moda i hem de respectar-nos els uns als altres“.

En aquest torneig hi han arribat a participar fins a 700 jugadors en edicions anteriors, un volum de gent que va baixar amb la crisi i que ara poc a poc torna a remuntar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.