Estesa de llaços grocs al pont de fusta

Seguim Calella va fer ahir a la tarda una nova acció per reivindicar l’alliberament dels líders socials i polítics empresonats pel procés. Un grup d’activistes va penjar llaços grocs al pont de la Riera Capaspre i als passejos de Manuel Puigvert i Passeig de les Roques. Dues zones concorregudes pels turistes, a qui es vol fer avinent la lluita del moviment independentista català.

Toni Borrell, de la plataforma Seguim Calella, ha admès que urgia fer una acció d’aquest tipus a la ciutat per reforçar la difusió internacional de la reivindicació independentista.

Faltava una vestida de groc perquè així aconseguim que els turistes s’assabentin del què està passant aquí: que tenim polítics a la presó, mil ferits per l’1 d’octubre, persones citades a investigar amb arguments falsos…

I no es descarta repetir-ho més endavant. Encara que sigui per restituir els llaços que ahir algunes persones ja es van encarregar de treure.

Em van explicar que va passar això, però jo sí vaig veure qui passava i ens insultava. Normalment tenen una educació molt limitada. I com que hi ha a qui li molesten els llaços i els treuen, doncs haurem d’anar jugant a aquest joc perquè és l’única eina que tenim per contrarestar determinada informació que es dona des dels mitjans espanyols.

La plataforma d’entitats i de partits Seguim Calella també convida als veïns a afegir-se a les trobades musicals que fan cada divendres al memorial que hi ha a les portes de l’edifici consistorial i que mantenen un grup de voluntaris.

Hi ha un grup de voluntaris que mantenen les espelmes i, com en d’altres municipis del Maresme, hem decidit iniciar les trobades musicals perquè tenim prou energia. Vam arrencar la setmana passada i aquest divendres farem la segona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *