Estimem Calella presenta nou membre de la llista: Cristian Ceballos

La candidatura que encapçala Enric Gómez per a les eleccions municipals de Calella anuncia la incorporació d’un perfil “molt versàtil i de gran vàlua” per la seva formació i trajectòria com a docent i la seva experiència política. És Cristian Ceballos, que ha treballat a Calella com a professor del Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader i com a cap de Relacions Institucionals de l’Ajuntament entre 2020 i 2022. És el novè nom que es confirma per a la llista d’Estimem Calella.

Estimem Calella presenta Cristian Ceballos com una “gran incorporació” a la seva candidatura electoral. Va ser cap de Relacions Institucionals a l’Ajuntament de Calella amb experiència anterior en política com a regidor de CiU a l’Ajuntament de Vilafant, a l’Alt Empordà, durant dos mandats consecutius (2011-2018).

Enginyer tècnic de formació, està cursant el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses. La docència és l’àmbit on ha centrat part de la seva trajectòria professional: va crear i dirigir la seva pròpia empresa de formació i des del 2017 és professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), feina que combina amb l’ensenyament a un Institut de Secundària de la Generalitat de Catalunya i com a professor autònom de Certificats de Professionalitat Informàtica.

Amb ell, la candidatura d’Estimem Calella anuncia la novena incorporació a la seva llista, que encapçala Enric Gómez. L’han precedit Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler i Josep Puig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *