Etnik Solidària celebra 10 anys de solidaritat i cooperació a l’Àfrica

L’ONG calellenca Etnik Solidària i Viatges en Ruta celebren 10 anys aquest 2020 i és per això que dissabte organitzaran a Calella una jornada de solidaritat i cooperació per commemorar aquesta efemèride. Una jornada solidària que comptarà amb la presència de nombroses cares conegudes com els periodistes Eli Carnicé, Quim Morales i Xavier Pérez Esquerdo, i amb l’actuació musical de Ramon Mirabet. Durant tot el dia es realitzaran a Calella diferents xerrades, actuacions, també una fira d’entitats i una Taula Rodona.

Tot plegat, començarà a les 12 al Espai Mercat amb un vermut solidari on s’entregaran els premis del concurs de fotografia, presentat pels periodistes de La Primera Hora, Quim Morales i Xavier Pérez Esquerdo. Han avançat tots els detalls, l’Anna Giménez i en Quim Fàbregas, d’Etnik Solidària.

Allà tindrem actuacions de clowns, recital de poesia, Joel Minguet que farà versos de Lorca, poesia feminista, l’endemà és el 8M i ho tenim molt present. Després farem l’entrega de premi de fotos, que serà presentat per en Quim Morales i en Xavier Pérez Esquerdo.

A les quatre serà el torn per a la fira de les entitats a la Fàbrica Llobet-Guri, que aplegarà a tot mena d’entitats tant de Calella com també d’altres punts del territori.

Tindrem de Calella la USSEC, Cultura y raíces, de Malgrat Mar venen els de Malgrat amb el Sahara… després hi ha altres associacions o persones com Bessel Avenue que és una noia senegalesa que està engegant un projecte per fer la seva pròpia marca de roba i Open Arms, entre molts altres.

Aquesta fira d’entitats estarà oberta des de les 4 de la tarda fins al vespre perquè tots aquells que vulguin puguin conèixer més de prop la tasca que fan totes aquestes organitzacions. A la mateixa fàbrica Llobet, a les 17.30 h Open Arms oferirà una xerrada de la tasca que fan arreu del món i a les 18 h s’iniciarà una Taula Rodona sota el nom “Cooperació Internacional: Present i Futur de les ONGs”.

De cara al vespre arribarà el plat fort amb el sopar i  concert de Ramon Mirabet.

Tenim moltes sorpreses de gent de Calella, amb actuacions molt potent i molt emotives, però que encara no podem dir. També farem l’entrega d’emblemes a gent que ens ha ajudat i finalment tocarà Ramon Mirabet, malgrat que està amb la cama trencada, vindrà a cantar a cappella.

Les entrades tenen un preu de 20 o 10 euros i es poden comprar online a través del web Quimfabregas  o presencialment a la Tasca la Vasca, la papereria Roger o a la Musa.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *