Etnik Solidària recapta un miler d’euros per a la construcció d’una escola d’oficis a Gàmbia

Va ser en el marc de la primera Festa Solidària per Amdalai, dissabte passat al Passeig Manuel Puigvert. L’entitat solidària del calellenc Quim Fàbregas va comptar amb la col·laboració dels Udols de Foc, que va fer-se càrrec de la barra i de l’Ajuntament de Calella.

Quim Fàbregas ha explicat que unes 150 persones van participar en les activitats al llarg del dia, i que una quarantena llarga van comprat tiquets per al dinar popular.

“Econòmicament, per sort, va anar força bé: vam recollir gairebé mil euros. Una part ve del vermut solidari, gràcies a Nassari i els seus proveïdors, i això sumat a la botiga on veníem calendari, material africà, teles i samarretes de Si no somies”, ha explicat.

L’objectiu de la festa era recaptar fons per dur a terme un projecte educatiu a la població gambiana d’Amdalai. Fàbregas ha explicat que el cost total va dels 7 als 10 mil euros, i que hores d’ara ja hi ha l’estructura preparada.

“Estem aconseguint els diners necessaris en el temps just, a ritme africà. La previsió és que a principis d’estiu tinguem la primera aula”, ha avançat Fàbregas.

L’escola d’oficis donarà formació de fusteria, mecànica i costura a joves d’entre 16 i 25 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *