Aquest cap de setmana Calella serà una ciutat de revistes

Bk2m1GMIYAA3J6H

Entre els dies 27 i 29 de novembre la nostra ciutat participa d’ una iniciativa de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Digitals, i divendres s’ instal·larà un quiosc a la Plaça de l’Església amb tota l’oferta de revistes i premsa en català.

A les 10 del matí del divendres començaran les activitats del projecte iQUIOSC.cat. Calella forma part de la campanya física de la iniciativa, i és un dels llocs on s’instal·la la mostra itinerant de revistes i premsa publicades en català. La vessant digital és un portal d’internet que permet comprar revistes i premsa, a través de web i aplicacions per a mòbils. Mònica Lòpez és la coordinadora d’iQuiosc.cat i ha explicat al Bon Dia en què consisteix aquesta iniciativa: “És una mostra itinerant de totes les capçaleres que aglutina la Federació d’Associacions d’Editors, Revistes i Premsa Digitals. Fem 3 o 4 dies d’estada en un lloc amb activitats paral·leles i també promocions de subscripcions”. 

A les 12 del migdia del divendres es farà la inauguració oficial de l’iQUIOSC.cat, amb la presència de l’alcaldessa, Montserrat Candini i el president de la Federació i dels editors de revistes, Lluís Gendrau.

Dissabte a les 12 del migdia, a l’escenari contigu a l’iQUIOSC.cat, la companyia Vivim del Cuento presentarà l’espectacle familiar “Un país de revistes”. I diumenge a dos quarts d’una la revista Esguard presentarà “Esguard on tour” amb una entrevista en directe de Txe Arana al cantautor Roger Mas.

L’iQUIOSC.cat estarà obert divendres i dissabte de 10.00h a 21.00h i diumenge de 10.00h a 19.00h.

El projecte Calella Ciutat de Revistes preveu dur a terme més endavant activitats i tallers a la Biblioteca i als centres educatius de la ciutat. Mònica López ha explicat que el públic queda sorprès per la quantitat i varietat de revistes que s’editen al nostre país.

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Digitals és la suma de les associacions que representen als editors de revistes (APPEC), la premsa comarcal (ACPC) i la premsa gratuïta (AMIC). La Federació aglutina a més de mig miler de mitjans de comunicació que s’editen en català en la seva versió paper i digital.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *