Europa és la principal destinació dels calellencs/ques per aquest pont

Aquest pont de quatre dies és atractiu fer una visita a una ciutat perquè no dóna temps a veure molt. Per això des de l’agència de viatges Tauro recomanen llocs com Roma, París o Londres que ofereixen molta oferta hi ha opcions per a cada client.

Una gran part de la població fa vacances durant l’agost, però Calella en ser un municipi turístic també hi ha un nombre elevat de persones que treballa aquest més. Per aquest pont els calellencs i calellenques han viatjat però la majoria coincidia amb les seves vacances estivals. Ho ha explicat Albert Pedemonte, de l’agència de viatges Tauro.

La gent viatja però no ho fa de pont. Viatgen tot el mes, 15 dies o una setmana perquè el pont d’agost no és un pont atractiu pel fet que la gent que té vacances, i a Calella hi ha molt poca gent que tingui vacances, fa estades més llargues, d’una setmana o 15 dies.

Ara és quan a Calella es mouen les reserves de cara la tardor per a totes aquestes persones que han treballat durant l’estiu. Tot i que, les persones que han viatjat durant aquests dies han escollit especialment viatjar per Europa, diu Pedemonte.

Sobretot viatges per Europa, París, Londres o rutes per Alamània. També s’ha fet algun viatge de llarga distància com Vietnam o Estat Units. El panorama de viatges és divers.

Entre totes aquestes sortides, enguany, el Nord d’Europa ha destacat envers anys anteriors. Islàndia, Noruega i els creuers pels Fiords en són les més destacades. Igual que els creuers que estan notant una estabilització en nombre de passatgers.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *