Última sortida de l’Espai Jove

Després d’una altra sortida finalitzada amb èxit a Jalpí Aventura, ara és el torn de muntar a cavall al Rancho Bonanza. Per aquesta activitat encara queden places. Serà l’última activitat que es farà aquest agost.

A la darrera sortida a Jalpí Aventura 10 joves de Calella s’ho “van passar molt bé, amb un esforç gratificant” explica Vanessa De León dinamitzadora de l’Espai Jove. Ara és el torn de visitar el Rancho Bonanza, serà aquest divendres a les 09.00 h.

Ens faran una explicació sobre alimentació, conducta entre d’altres. I després farem una volta per la muntanya amb cavall.

Per aquesta activitat encara queden 3 places, per les quals es poden apuntar fins dijous a l’Àrea de joventut de 16.00 a 18.00 h a un preu de 10 €. La sortida a l’hípica és l’última activitat que es fa durant aquest mes d’agost. Avui, segueixen els jocs de taula i dijous es farà l’últim punt d’informació al carrer.

De cara al setembre l’Àrea de Joventut està preparant tota la programació amb les propostes que han obtingut de les taules informatives i del procés participatiu, diu De León.

Els tallers de cuina és una activitat que ja hem fet durant aquest estiu i intentarem seguir fent. També hi ha propostes de cinema, jocs lúdics.. Amb les taules informatives hem vist quins són els jocs que els hi agraden als joves. I això serà una mica el que hi haurà.

Per més informació l’Àrea de joventut té les xarxes socials i el correu electrònic aj035.joventut@calella.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *