Evolucionen favorablement els quatre ferits per l’ensorrament d’una bastida a Pineda de Mar

El més greu és un home de 56 anys i veí de Tortosa, que ha passat la nit a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i avui serà traslladat al seu centre de referència, a Tortosa. L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha confirmat aquest matí en una entrevista a l’emissora municipal, que les proves que se li han practicat descarten una afectació en òrgans vitals i que no perilla la seva vida.

L’alcalde pinedenc ha explicat aquest dimecres al matí que el ferit més greu presenta múltiples traumatismes però que evoluciona favorablement, tal i com li han comentat els familiars de l’home, un treballador de les obres d’enderroc de l’edifici del número 27 del carrer de Mar.

He pogut parlar amb els familiars i ha passat bé la nit. Després de veure com se l’emportaven ahir i les primeres previsions dels serveis mèdics, hem de dir que hi ha una recuperació en positiu, que en les pròximes hores deixaran Can Ruti per anar al seu hospital de referència a Tortosa.

Segons informa l’emissora municipal, el ferit que va ser traslladat a l’Hospital de Mataró va ser donat d’alta ahir a la nit. Va patir una contusió al cap i al braç. Els altres dos, amb ferides lleus, van ser atesos a l’Hospital de Blanes i també van passar la nit a casa. Tres dels quatre ferits són treballadors de l’empresa que està realitzant les obres. El quart seria un ciclista que passava pel carrer en el moment que va esfondrar-se la bastida.

L’alcalde de Pineda de Mar ha indicat que s’ha obert una investigació per esclarir les causes de l’incident, també per confirmar que la constructora tenia tots els permisos necessaris.

Avui ja s’està treballant amb tot el que comporta un accident aquest tipus: informe de Mossos, de Bombers, també Inspecció de Treball està fent la seva investigació per si s’estaven utilitzant totes les mesures de seguretat. Tot apunta que podria sr que el balcó del segon pis que estaven enderrocant va caure, va donar contra el balcó del primer pis i això va fer caure la bastida.

L’Ajuntament de Pineda de Mar espera els informes tècnics per decidir els passos a seguir i avaluar la conveniència, per motius de seguretat, d’enderrocar les finques annexes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *