Núria Picas apadrina la Marxa de Resistència de La Llopa

Calella Marxa compta amb un suport de luxe per a la pròxima celebració de la Marxa de Resistència La Llopa, el pròxim 28 d’octubre. Serà la cinquena edició d’aquesta cursa de llarga distància (54 quilòmetres) i que porta els corredors pels paratges naturals de Calella i el Montnegre. Núria Picas, la campiona del món de l’especialitat, ha confirmat l’assistència a la presentació que se’n farà demà dijous 18 d’octubre a l’Ajuntament Vell (20h).

Pep Vidal, de Calella Marxa, ha explicat que la cursa tornarà a oferir un circuit més curt, de 24 quilòmetres, i que les inscripcions ja estan obertes.

La marxa es farà el 28 d’octubre, també la ‘llopa petita’ de 24 quilòmetres. Les inscripcions estan obertes, esperem que es vagi apuntant la gent i que també vingui molta gent a la presentació que es farà demà a les vuit de la tarda a l’Ajuntament Vell.

La Marxa de Resistència La Llopa forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència. Sortirà del Passeig Manuel Puigvert, passarà paer Hotsavinyà, el Turó Gros, Santa Maria del Montnegre, el Far i les Torretes, per enfilar l’arribada, també al Passeig de Mar.

La inscripció costa 29 euros, 22 euros per a les persones amb fitxa federativa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *