Èxit de la 5ena Fira Animalista

Una quarantena d’entitats animalistes, la majoria de Catalunya i dues d’andaluses, s’han donat cita aquest diumenge a la cinquena edició de la Fira Animalista de Calella.

Entitats que aprofiten l’aparador de la fira per donar a conèixer la tasca que fan en defensa dels animals. Anna Maria Soler, organitzadora de la fira a través dels Amics dels Animals de Calella, parla de l’origen d’aquesta fira que no és altre que fomentar les adopcions dels animals.

Enguany han participat dues protectores andaluses. Una de Còrdova i una de Sevilla. La representant de la protectora sevillana Perriquetas explica que vénen aquí per aprendre ja que, segons ella, al nord els drets dels animals estan més avançats.

Anna Maria Soler fa un balanç positiu de la celebració de la fira animalista.

Aquest any hem pogut veure novament entitats com la protectora de Mataró o una dedicada a la defensa dels cavalls. També han estat presents els membres de l’Associació local Llopacan Calella Maresme que han convidar als polítics de la ciutat per tal de conèixer les seves intencions sobre la defensa dels drets dels animals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *