Èxit de la jornada de networking celebrada avui a la Fàbrica Llobet-Guri

Diverses empreses s’han reunit avui a la Fàbrica Llobet-Guri a la recerca de possibles treballadors. En aquesta jornada de networking han participat 10 empreses de diversos àmbits, com la consultora de Recursos Humans Adecco, la fundació AGI o el grup Serhs han realitzat un total de 107 entrevistes. Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament creuen que la jornada d’avui ha estat tot un èxit.

La tècnica d’Ocupació, Anna Pedemonte, ha declarat que l’èxit de les jornades d’avui els emplaça a plantejar noves edicions.

Des de les empreses troben molt útils aquest tipus de jornades. Raquel Pastor, tècnica de Recursos Humans de la Creu Groga, ha assegurat que, en un temps molt reduït, permeten conèixer diversos perfils.

Laura Clotas, de la Unitat de Desenvolupament de Recursos Humans de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, coincideix en la recerca de candidats de diversos àmbits. Un dels perfils que ha aconseguit és el d’auxiliar d’infermeria.

Karen Ferran, del departament de Recursos Humans ,del grup Serhs considera importants aquest tipus d’entrevistes especialment perquè proporcionen a les empreses candidats de la zona.

29 candidats han participat en aquestes jornades de networking, els quals han valorat molt positivament aquesta iniciativa. Destaquen la curta durada de les entrevistes i que se’n puguin realitzar diverses per tenir més possibilitats de trobar feina. Així ho han explicat Eva Garcia i Didda Sejchetovova.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.