Exponuvis prova un nou format de fira nupcial més reduïda

nuvis

Exponuvis ha estat aquest cap de setmana punt de visita per a les parelles que estan preparant el seu casament. La fira nupcial de l’Alt Maresme tancava diumenge la cinquena edició, amb un nou format més reduït i concentrat a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Allà hi van poder trobar un ampli ventall d’empreses de serveis com ara restaurants i hotels on celebrar l’àpat, fotògrafs o botigues de roba de cerimònia.

Els visitants van acudir a Exponuvis bàsicament per agafar informació i també contrastar preus. Ho explicaven a Ràdio Calella TV.

I entre els expositors, expectatives de tancar algun contracte i treure rendiment a la seva participació a Exponuvis. Per a molts, la seva primera vegada a la fira nupcial de l’Alt Maresme, organitzada per Festa Music Grup.

Per la seva banda, el director d’Exponuvis, Frank Cardó, posava de relleu la procedència d’algunes de les parelles que s’han acostat fins a l’espai firal. Un element a valorar positivament, deia Cardó.

Exponuvis està organitzada per Festa Music Grup amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i la Diputació de Barcelona, els responsables del qual van assistir a la inauguració oficial, divendres a la tarda. Dissabte i diumenge van celebrar-s’hi les desfilades, que Ràdio Calella Tv va emetre en streaming i que es poden recuperar al web radiocalellatv.cat.

Compartir

Potser t'interessa