Casar-se amb unes vistes privilegiades de Calella

casament_far

El Far de Calella es posiciona com a espai de celebració de casaments. En només un any s’ha duplicat el nombre de cerimònies civils que s’han celebrat al recinte de la torre lluminona, l’ús del qual està regulat per mitjà de les Ordenances Fiscals. L’Ajuntament de Calella va establir una taxa que pot arribar als 375 euros, tot i que els empadronats a la ciutat reben una bonificació de 120 euros.

L’alcaldessa de Calella feia notar l’interés creixent de les parelles pel Far com a l’escenari del seu casament civil en el marc de la inauguració d’Exponuvis. “D’arreu del país ens demanen el Far per casar-s’hi. És per això que hem preparat la infraestructura perquè s’hi pugui preparar el càtering i poder fer-hi tota la cerimònia, ja sigui d’un casament o un bateig”, explicava Montserrat Candini.

I la procedència dels nuvis és diversa, d’arreu de Catalunya, fent que els calellencs deixin de ser-ne els majoritaris. El juny és el mes que concentra un major nombre de cerimònies civils al Far: una desena aquest 2016, del del total de 26 que s’hi han celebrat entre abril i octubre. L’any passat van ser només 11, segons dades facilitades per l’Ajuntament de Calella, que l’any 2009 va aconseguir la concessió de la seva gestió.

El preu de casar-se al Far de Calella varia si la data cau entre setmana i no cap dia festiu, costa 250 euros; o si és el cap de setmana o un dia festiu. Llavors, la taxa arriba als 375 euros, sempre i quan el temps d’ús del recinte no superi l’hora. Els calellencs gaudeixen d’una bonificació de 120 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat