Fer bones fotos d’esports a Calella té premi

12070599_1567928696850594_1232947947_n

L’Ajuntament de Calella convida a la gent a penjar fotos a la xarxa social Instagram, en el que anomenen “Moments d’Esport”. Amb motiu de la designació de la Calella com a Vila Europea de l’Esport 2016, l’Ajuntament organitza un concurs fotogràfic del 15 de setembre al 15 d’octubre.

Els participants hauran de compartir les seves fotografies a Instagram utilitzant les etiquetes #momentsesport, #vilaeuropeaesport2016 i #calellaesmes. A més, el participant haurà de ser seguidor del perfil d’Instagram @calellaesmes. Cada usuari pot participar amb més d’una fotografia (i presentar-se a categories diferents), però només podrà optar a guanyar un sol premi.

Hi ha 5 categories. Esports a l’aire lliure, a la muntanya, a la natura, i el guanyador rebrà  un navegador GPS de muntanya; Esports aquàtics, tant al mar com a la piscina, amb una càmera fotogràfica compacta submergible de premi; la fotografia més divertida que té de premi una videocàmera d’acció; Esports en família i de premi una activitat d’aventura (a escollir) ; i la fotografia més calellenca que entregarà un viatge en vaixell, un àpat per a dues persones i un cap de setmana en un hotel de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *