FestaMusic Grup i Rocam Aventures participen en la creació d’una associació de lloguers d’inflables

Diferents empreses catalanes del sector dels inflables, entre elles aquestes dues de Calella, han fet els primers passos per crear l’Associació d’Empreses de Lloguer d’Inflables i altres Elements d’Oci. L’objectiu és establir uns paràmetres de treball comuns per al sector ja que, segons denuncien, actualment hi ha diferents normatives com la dels ajuntaments, la Generalitat o la normativa interna de les pròpies empreses.

De moment s’ha fet una primera trobada a Granollers que ha servit per analitzar la situació creada arrel de l’accident a Caldes de Malavella en què va perdre la vida una nena de 6 anys i diversos infants més resultar ferits de diversa gravetat.

Un dels impulsors d’aquesta iniciativa és Juli Tardío, gerent de Rocam Aventures, que ha explicat que la nova associació també té previst crear una marca de qualitat com a element distintiu de rigor i professionalitat per a tots els associats. “L’inflable es pot utilitzar de manera professional com fem nosaltres -com nosaltres- o de manera privada -com ho fan restaurants o particulars. Volem posar en valor el nostre ofici i saber fer de tots aquests anys. L’objectiu de l’associació és remarcar que nosaltres complim unes mesures que garantitzen el bon funcionament“.

Des de Rocam Aventures asseguren que les contractacions no han disminuït, malgrat el malestar que si que noten en els seus clients. “Com a serveis contractats som afortunats i no s’ha desdit ningú. Si que és cert que alguns clients ens han dit que aquest any, per evitar una alarma social o haver de respondre moltes preguntes dels pares, s’estimaven més fer una petita variació.  Però tot el que estava contractat, un 90-95% de facturació anual d’aquesta època, continua endavant“.

Tardío ha dit que aquesta ha estat la seva pitjor setmana, però que ha servit per reflexionar i posar fil a l’agulla a resoldre dubtes legals i qüestions de seguretat que ara no estan del tot fixats i regulats.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Julio Tardío, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *