Fil de Gospel, en concert

El Cor de Música Fil de Gospel dirigits per Rubén Espinosa ens amenitzarà un capvespre de ritme, música, cants, bon ambient al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

La formació pinedenca Fil de Gospel actuarà aquest vespreal pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Segons ha explicat Carol Gil, directora de Fil de Gospel, serà un assaig obert al públic molt dinàmic.

Farem un assaig obert. Ens ho van dir una vegada els Amics de la Biblioteca de Calella i cada any ens ho diuen i ens ho passem molt bé. És un recinte molt “xulo” i fem allà un assaig com si el féssim normalment, però a la Biblioteca.

Una oportunitat per veure les actuacions de Fil de Gospel amb un repertori molt variat.  Fil de Gospel es va formar a la població veïna de Pineda de Mar per cantaires apassionats per les cançons que els esclaus americans cantaven per suportar la duresa de la feina al camp.

Amb el director que tenim, la gent sempre pot esperar una sorpresa perquè és molt dinàmic i depèn de com vegi a la gent, els engresca, l’anima i la fa participar. Suposo que farà cantar alguna cançó.

L’actuació està prevista per les 21:30 h del vespre al pati de la Biblioteca. L’entrada és lliure.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *