26 empreses calellenques han rebut una subvenció per haver fet actuacions de millora als seus locals

Instal·lació de sistemes de climatització, millora de la retolació comercial, modernització de la il·luminació o reformes vàries de locals que tenien la persiana abaixada. Són algunes de les actuacions que s’han valorat en la convocatòria d’ajuts per dinamitzar l’economia local que promou l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella, i que en aquesta anualitat s’ha dotat amb 13.000 euros. S’han repartit entre un total de 26 empreses o emprenedors: cadascun d’ells rebrà una subvenció de 500 euros.

Establiments d’allotjament turístic que han fet una posada a punt de les seves instal·lacions o han modernitzat els sistemes de climatització, d’electricitat o d’il·luminació; d’altres empreses que han fet el cop de cap i, per allargar la temporada i donar més comfort als clients, han col·locat tancaments a les terrasses exteriors; millores en els accessos o reformes integrals de locals que estaven tancats i on en breu es posarà en marxa un negoci.

Són alguns dels 26 projectes que han rebut el vist-i-plau de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella, que ha tornat a fer una convocatòria d’ajuts per impulsar l’economia i l’ocupació a la ciutat. Cada empresari o emprenedor rebrà 500 euros per cobrir, en part, les actuacions fetes. La partida total ascendeix als 13.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *